Vi Tilbyder

Aircondition

Defekt aircondition kan hurtigt udvikle sig til en dyr fornøjelse, da det hænger sammen med flere komponenter. Når vi servicerer aircondition systemet på din bil, aftapper vi kølemiddel, kompressor olie, bakterier og fugt i systemet, påfyldning kølemiddel, ny kompressor olie og trykprøvning af systemet.

Taktkæde og tandrem

Taktkæde og tandrem

Tandremmen er en meget vigtig komponent i din bil og skal derfor skiftes. Hos os kan vi skifte din tandrem hurtigt, sikkert og til gode priser. De nyere biler køre med kæde i stedet for tandrem, der findes ingen udskiftningsintervaller på kæde skift, men den skal stadig skiftes hvis den bliver for lang.

Synstjek

Synstjek

Det er ærgerligt at have kørt sin bil til periodisk syn, hvis den ikke kan godkendes. For det første skal du betale ekstra synsgebyr, og for det andet går der ekstra tid med at få udbedret selv små mangler såsom defekte lygter eller dørhåndtag.

Hjulsudmåling

Hjulsudmåling

Trækker bilen til enten højre eller venstre? Sidder rettet skævt? Så skal din bil nok have en sporing eller 4 hjuls udmåling. Bilens styretøj kan være ude af sporing og slider derfor bilens dæk meget hurtigere, eller trækker til siderne når du kører på en lige vej. Lad os få din bil på ’’rette spor’’ igen og sikker at køre i.

Diagnose Test

Diagnose Test

Ønsker du at tjekke din bil for mulige elektroniske problemer? Så er du kommet til rette sted. Vi tilbyder en grundig fejlsøgning for at undersøge, om din bil er problemfri, og det gør vi ved hjælp af vores topmoderne og brede udvalg af diagnoseudstyr.

EI og hybrid

EI og hybrid

Vi er El og Hybrid certificeret: Det betyder, at du trygt kan køre din el- eller hybrid bil hos os, vi har den rette uddannelse og det rette værktøj til at servicer eller reparere din el- eller hybrid bil.

Service

Her hos Autohuset Helsingør kan vi hjælpe dig med service af bilen. Ved service gennemgår vi nemlig bilen og sørger for den kan klare hverdagens udfordringer. Vi kontrollerer bremser, styretøj, udstødning, ophæng, motoren, kobling lys og lygter, køreegenskaber og skifter selvfølgelig motorolie, filter, luftfilter bremsevæske og pollen filter.

Andet

Har du brug for andet hjælp til bilen? Vi har mange års erfaring, og kan klare enhver opgave. Tøv ikke med at kontakte os, så finder vi en løsning på dit problem.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? - Kontakt os lige her!
Scroll to Top