VELKOMMEN TIL CARLOS VÆRKSTED

TANDREM SKIFT HELSINGØR - DIT PROFFESIONELE TANDREM CENTER

Skal du have skiftet tandrem?

Så er du i gode hænder hos Carlo ved DinBilpartner Helsingør!

Bilens tandrem er en af motorens vigtigste dele, nogle biler kører dog med en kæde i stedet for en tandrem. En tandrem / taktkæde har den funktion, at den holder motorens komponenter kørende i den rigtige rækkefølge mellem knastaksel og krumtap og evt. en vandpumpe, brændstofpumpe, balanceaksel mm.

Tegn på slidt tandrem el. taktkæde:

TANDREM SKIFT - HVAD ER INKLUDERET?

Vi har mange års erfaring, og dygtige specialister der sørger for at din reparation bliver udført kompromisløs!

Inkluderet:

DERFOR BØR DU SKIFTE TANDREM HOS CARLO:

Vores kunder er vores første prioritet og vi vægter dermed en god kundedialog højt, for at få et godt samarbejde.

DIT FORETRUKNE AUTOVÆRKSTED

Du kan trygt læne dig tilbage og vide, at vores autoværksted altid stræber efter det absolut bedste for både dig og din bil. Med hele 10 års erfaring inden for autoværksteddrift, serviceeftersyn og autoreparationer kan du være sikker på, at vores dygtige automekanikere er eksperter på området.

Vores autoværksted, som er beliggende i hjertet af Helsingør, er fuldt udstyret med det nødvendige udstyr og værktøj til at udføre præcise og pålidelige autoreparationer samt omhyggelige serviceeftersyn.

Vores erfarne automekanikere opretholder et højt fagligt niveau, som vi konstant forfiner gennem praktisk erfaring og løbende efteruddannelse på årlige kurser. Dette garanterer, at vi altid er opdaterede med de seneste teknologiske udviklinger og trends inden for bilindustrien. Med vores dedikerede og kompetente automekanikere er vores autoværksted klædt på til at tackle enhver opgave, uanset kompleksitet.

TEKNOLOGISK INSTITUT

Vores udstyr, værktøj, diagnosetestere og alt inventar på værkstedet bliver mindst én gang om året kontrolleret, udmålt og kalibreret af Teknologisk Institut.Dette er som kunde din sikkerhed for, at det udførte arbejde udføres korrekt.

HOS OS STILLER VI ALTID EN LÅNEBIL TIL RÅDIGHED I REPERATIONSTIDEN.
DENNE SERVICE ER NATURLIGVIS GRATIS

Du kan bruge kontaktformularen nedenfor, hvis du f.eks. ønsker at booke en tid til dækskifte, service eller værksted

KONTAKT

Scroll to Top