Taktkæde og Tandrem

Tandrem

Hvorfor skifte tandrem? Da tandrem er lavet af gummi kan den blive slidt og for gammel, Tandremmen er en meget vigtig komponent i din bil og skal derfor skiftes. Hvis tandremmen knækker, eller ’’hopper en tand’’ kan den skade motoren på bilen, Tandremmen er timet til at kunne drive motoren, så udstødning og indsugnings ventiler åbner og lukker når de skal. Tandrem skift koster mellem 3000-7000 Kr. afhængig bil mærke. Når vi skifter tandrem på bilen, skifter vi selvfølgelig tandrems lejer, tandrem strammer og vandpumpe. Knækket eller defekt tandrem kan føre til enten ny motor eller reparation af eksisterende motor som vil koster mellem 12.000-30.000 Kr. Kontakt os i dag, og få en uforpligtende snak om din tandrem.

Mange års erfaring og dygtige specialister.

Inkluderet i tandrem skift
Tegn på slidt tandrem el. taktkæde
Har du spørgsmål eller brug for hjælp? - Kontakt os lige her!

Taktkæde

De nyere biler køre med kæde i stedet for tandrem, der findes ingen udskiftningsintervaller på kæde skift, men derfor skal en kæde skiftes, hvis den bliver for lang eller hvis kædestrammer bliver defekt. Rasler din bil fra motoren ved koldstart i mere end 5 sekunder, er det et tegn på defekt/for lang kæde. Kontakt os i dag, og få en uforpligtende snak om din taktkæde!

Kompetent Og Erfaren Mekaniker I Helsingør

Hvis du søger en erfaren og dygtig mekaniker i Helsingør, så er Autohuset Helsingør et oplagt valg. Vores autoværksted i Helsingør er meget velanset, og vi har en bred erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper.

Contact Form Demo
Scroll to Top