Hjulsudmåling

Sporing og justering af dine hjul

Trækker bilen til enten højre eller venstre? Sidder rettet skævt? Så skal din bil nok have en sporing eller 4 hjuls udmåling. Bilens styretøj kan være ude af sporing og slider derfor bilens dæk meget hurtigere, eller trækker til siderne når du kører på en lige vej. Lad os få din bil på ’’rette spor’’ igen og sikker at køre i. Er du i tvivl om bilens styretøj er på rette spor? Så kontakt os på knappen herunder.

Hvad

Er 4-hjulsudmåling og sporing?

Ved en 4-hjulsudmåling og sporing kontrollerer vi, at bilens fire hjul og styretøj har de korrekte indstillinger i forhold til bilproducentens specifikationer. Alle fire hjul skal monteres, så de sidder vinkelret mod vejen, og samtidig skal både forhjulene og baghjulene sidde parallelt mellem hinanden.

Vi benytter en udmålingsmaskine, der med det samme afslører, om der er behov for justeringer. I tilfælde af at bilen ikke holder tolerancerne, laver vi de nødvendige justeringer, så bilens køreegenskaber igen bliver optimale.

Hvornår

Har min bil brug for en 4-hjulsudmåling og sporing?

Vi anbefaler at man får lavet en 4-hjulsudmåling og sporing af bilen ca. en gang om året.

Dog også hvis man har haft en påkørsel af en kantsten eller ramt et større hul i vejen.

Se også hvilke 5 tegn man skal kigge efter, som kunne betyde at det er tid til en 4-hjulsudmåling.

Hvorfor

Skal min bil have en 4-hjulsudmåling og sporing?

En påkørsel af en kantsten eller hvis du kører over et hul i vejen, kan det være nok til at rykke på din hjulindstilling. Hvis dette er sket, kan du risikere at ødelægge andre komponenter på bilen.

Når hjulene kører skævt i forhold til hinanden, øger det dækkenes rullemodstand hvilket giver færre kilometer på literen. Samtidig gør det også at dine dæk bliver hurtigere slidt, hvilket betyder at de skal oftere udskiftes. Så økonomisk er det en god investering at få foretaget en 4-hjulsudmåling og sporing med jævne mellemrum.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? - Kontakt os lige her!

5 tegn på at din bil trænger til 4-hjulsudmåling og sporing

Kompetent Og Erfaren Mekaniker I Helsingør

Hvis du søger en erfaren og dygtig mekaniker i Helsingør, så er Autohuset Helsingør et oplagt valg. Vores autoværksted i Helsingør er meget velanset, og vi har en bred erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper.

Contact Form Demo
Scroll to Top