Aircondition

Klimaanlæg og aircondition

Defekt aircondition kan hurtigt udvikle sig til en dyr fornøjelse, da det hænger sammen med flere komponenter. Når vi servicerer aircondition systemet på din bil, aftapper vi kølemiddel, kompressor olie, bakterier og fugt i systemet, påfyldning kølemiddel, ny kompressor olie, trykprøvning af systemet.

Aircondition system skal kunne kabinen ned til 6-8 grader. Vi anbefaler at bruge aircondition året rundt selvom det er vinter, da aircondition kompressoren kan sætte sig fast hvis den ikke bliver brugt nok. Vi kan både servicerer 134A og 1234YF aircondition system. Er du i tvivl om dit airconditionsystem virker korrekt? Så kontakt os herunder.

Sådan hjælper vi dig til at få

Et velfungerende aircondition og klimaanlæg

Hos Autohuset Helsingør har vi både udstyr og in-house viden til at foretage A/C service på dit airconditionanlæg. Fordelene er mange:

A/C klima service

- vedligeholder og forlænger levetiden

699 kr

Inkl. moms
Har du spørgsmål eller brug for hjælp? - Kontakt os lige her!

Kompetent Og Erfaren Mekaniker I Helsingør

Hvis du søger en erfaren og dygtig mekaniker i Helsingør, så er Autohuset Helsingør et oplagt valg. Vores autoværksted i Helsingør er meget velanset, og vi har en bred erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper.

Contact Form Demo
Scroll to Top