Diagnose Test

Udlæsning af motorfejl

Hos Autohuset Helsingør tilbyder vi fejlsøgning og diagnosticering med avanceret testudstyr for at finde og reparere problemer i din bil. Tryk herunder for at booke din diagnose test hos os!

Lær farverne at kende

Stop bilen hurtigst muligt og sluk motoren. Følg vejledningen i instruktionsbogen. Hvis du er i tvivl, så tilkald vejhjælp og få din bil transporteret hen til et af vores værksteder. Det kan f.eks. betyde alvorlige fejl på bilens motor eller bremser.

UNDTAGELSE: Ligner den røde advarselslampe et snefnug, er det information om, at den udendørs temperatur er 0 grader eller derunder, og du skal derfor være opmærksom på glatte veje.

En handling er påkrævet. Stop bilen og sluk motoren. Følg vejledningen i instruktionsbogen – du vil i mange tilfælde kunne køre til nærmeste værksted. Det kan feks. betyde fejl i bilens dæktryk, antispin eller en ikke-alvorlig motorfejl.

UNDTAGELSE: Ligner den gule/orange advarselslampe et snefnug, er det information om, at den udendørs temperatur er 1-5 grader, og du skal derfor være opmærksom på glatte veje.

Ingen handling er påkrævet. Bruges til informationer og påkræver ingen handling fra chaufførens side.

Det kan for eksempel være en indikator for at nær- eller tågelys er tændt.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? - Kontakt os lige her!

Kompetent Og Erfaren Mekaniker I Helsingør

Hvis du søger en erfaren og dygtig mekaniker i Helsingør, så er Autohuset Helsingør et oplagt valg. Vores autoværksted i Helsingør er meget velanset, og vi har en bred erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper.

Contact Form Demo
Scroll to Top