Bilsyn Helsingør - Dit Professionelle Synstjek Center

Vores automekanikere tilbyder professionelle bilreparationer og vedligeholdelsestjenester til alle typer køretøjer i vores autoværksted.

din bilpartner

Benyt endelig vores nedenstående formular, ogvi vil vende retur snarest.

Contact Form Demo

Synsklargøring

Når din bil skal til lovpligtigt bilsyn, kan det være en fordel at køre bilen forbi den lokale automekaniker først. Så er du sikker på at alt er i orden og at din bil går igennem det periodiske syn i første omgang.

Vi gennemgår din bil fra A-Z, så vi er sikre på at det hele virker som det skal. Ved en synsklargøring gennemgår vi blandt andet:

… samt alt andet, der er relevant i forbindelse med det periodiske syn.

Bilsyn – Hvad kan jeg selv gøre?

Hvis du gerne vil skabe de bedste betingelser for at få din bil gennem synet i første hug, er der en række ting, du selv kan gøre. Gå din bil igennem og tjek nedenstående.

Billygter – lyser de, som de skal?

Et god sted at starte er at gennemgå alle bilens lygter og blinklys. Lyser de, som de skal? En defekt eller svag pære kan koste dig et omsyn, og det er en ærgerlig pris at betale, da det koster forholdsvist lidt at få skiftet en pære. Husk også at kontrollere, om de forskellige funktioner fungerer. Det kunne eksempelvis være:

Tjek mønsterdybden på dine bildæk

Her kan du selv se efter, hvordan slitagen på dine dæk er. Hvor dybt er mønstret på dine dæk? Er rillerne ikke særligt dybe, tyder det på, at dækkene trænger til at blive skiftet.

En nem måde at tjekke det på er, at bruge en almindelig 10- eller 20-krone til at måle dækkets mønsterdybde. Hele vejen rundt i kanten af en 10- eller 20-krone er der et bånd med tekst – fra yderkanten af mønten til det inderste af tekstbåndet er der ca. 3 mm. Er mønsterdybden på dine dæk mindre end de 3 mm., er dine dæk så slidte, at det er tid til at skifte dem ud.

Og skal du alligevel have nye dæk, kan du jo lige så godt gøre det før bilsynet.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? - Kontakt os lige her!

Kompetent Og Erfaren Mekaniker I Helsingør

Hvis du søger en erfaren og dygtig mekaniker i Helsingør, så er Autohuset Helsingør et oplagt valg. Vores autoværksted i Helsingør er meget velanset, og vi har en bred erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper.

Contact Form Demo
Scroll to Top