SERVICE

Serviceeftersyn udføres af professionelle

Hvis du også har følelsen af at bilen skal kunne starte og være sikker hverdag, er det vigtigt og køre den til service, ved service gennemgår vi nemlig bilen og sørger for den kan klare hverdagens udfordringer, vi kontroller bremser, styretøj, udstødning, ophæng, motoren, kobling lys og lygter, køren skaber og skifter selvfølgelig Motorolie og filter, luftfilter bremsevæske og pollen filter. Har din bil ikke service indikator, kan du kigge i din servicebog, og se hvornår den sidst har været til service. Typisk service interval er enten 20 000 Km eller 1 år. Vi udfører service efter fabrikantens forskrifter så du kan beholde fabriksgarantien på bilen. Er du i tvivl om din bils service behov? Læs med herunder, eller book tid på knappen allerede her.

VI ANBEFALER ALTID STORT AUTOHUSET SERVICE

Serviceeftersyn

Men hvorfor skal bilen egentlig til service?Bilens levetid forlænges gevaldigt, og bilen får en højere værdi når servicehæftet er fuldstemplet.Derudover får du også en driftssikker bil.

Hvad bliver gennemgået?
Har du spørgsmål eller brug for hjælp? - Kontakt os lige her!

Kompetent Og Erfaren Mekaniker I Helsingør

Hvis du søger en erfaren og dygtig mekaniker i Helsingør, så er Autohuset Helsingør et oplagt valg. Vores autoværksted i Helsingør er meget velanset, og vi har en bred erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper.

Contact Form Demo
Scroll to Top